Het is een klein muntje voor een mens…

Tijdens de legendarische 'Summer of Love' ontstonden heel wat frisse ideeën, maar het idee van Ferrero is na meer dan 45 jaar nog altijd even verkwikkend. Vandaag mogen we zeggen dat het een klein muntje was voor een mens, maar een ongelofelijke verfrissing voor de mensheid.

De grote première

In deze wereld moet je naam maken. De sleutel tot succes? Een naam die goed klinkt. Ook Ferrero had dat begrepen en veranderde zijn ‘Refreshing Mints' in ‘Tic Tac'.

Dansen met muntjes

De jaren tachtig waren synoniem met verandering, zowel voor de wereld als voor Tic Tac. De muntjes bleken een groot succes op nieuwe markten: Tic Tac was nu verkrijgbaar op vijf continenten en nieuwe smaken werden gelanceerd. Het verfrissende succes van ‘s werelds populairste muntjes kende geen grenzen, en de smaken Orange en Mint groeiden uit tot tijdloze klassiekers.

Welkom op het minternet

De jaren negentig werden gekenmerkt door een gestage groei. Tic Tac was ondertussen een van de populairste snoepjes ter wereld. Het leek wel een film: een klein muntje was wereldwijd uitgegroeid tot een vermaarde verfrissingsreus. Niets kon Tic Tac nog tegenhouden. Naarmate het merk zich verder ontwikkelde, kwamen steeds meer smaken op de markt. Tic Tac bleef zijn trouwe fans verbazen en verrassen.

Altijd een team

Altijd fris, altijd samen, altijd een succesvol team. We herinneren ons nog het enthousiaste onthaal voor smaken als Cherry Passion, Citrus Twist, Extra Strong Mint, Lime Orange … Sindsdien verwennen we onze fans twee keer per jaar met nieuwe, verrassende smaken, en we zijn enorm blij dat de frisheid van de muntjes keer op keer warm wordt verwelkomd.

Verfris je geest

Juno, Dr. Dolittle, Airheads, To Rome with Love … Tic Tac heeft al talloze keren het witte doek veroverd.Ook op de buis is Tic Tac een vaste waarde geworden. Denk maar aan series als Friends, Will & Grace, The Simpsons en House. Die subtiele verschuiving naar popcultuur is heel belangrijk voor ons, en betekent dat iedereen de verfrissende kracht van Tic Tac kent.

Beste vrienden, frisse vrienden

Raad eens wie er terug zijn?
Jullie waren er dol op, jullie kochten ze allemaal, jullie hebben ze gemist…. ze zijn terug! Maar we zouden Tic Tac niet zijn als we ze niet nog beter zouden hebben gemaakt! Verzamel alle verschrikkelijke ikke 3 personages! Ze staan op de verpakking en op de pilletjes! Feest mee! Lekker en schattig!